Jordan 1 low Centre Court - Sneaker Nieuws en Geruchten - Feestdagen 2020

Jordan 1 Low Centre Court (2020)

Tijdens de feestdagen van 2020 lijkt de Jordan 1 Low Centre Court een release te krijgen. Menig sneakerhead zal The Last Dance op Netflix hebben gekeken. Misschien niet zozeer uit interesse voor basketbal, maar vooral om de persoon Jordan (en zijn schoenen natuurlijk). Tijdens de interviews droeg Jordan de Centre Courts.

Op de Instagram pagina van @Py_Leaks werd een post gedropt met daarin de mededeling dat de Jordan 1 Low – Centre Court zal droppen tijdens de feestdagen. Niet alleen in het wit, maar ook nog in twee andere kleuren.

Het zal niet de eerste keer zijn dat Py_Leaks het bij het rechte eind heeft. Zo wisten ze al eerder als een van de eerste te voorspellen dat de Nike Air Max City Pack (Amsterdam & London) zou droppen. De Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’, Nike Dunk Low – ‘Animal Pack’ en de twee premium modellen zijn ook nog door Py_Leaks voorspelt.

Jordan 1 low – Centre Court

Kijkers van The Last Dance dachten eerst dat het een Friends & Family betrof, maar dit lijkt dus niet zo te zijn.

Het betreft een unieke schoen. De Centre Courts zijn erg clean. Een groot deel van de schoen gaat bedekt met de ‘wings’ uit het Wingslogo. Op de hak staat een indruk met het wingslogo en bovenop de tong komt een indruk met de naam Jordan.

@NikdePaula wist al een paartje te bemachtigen en geeft op zijn Instragram een mooie overview van de Jordan 1 low – Centre Courts.

Over Sneaker Forum

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *