Sneaker Nieuws en Geruchten - Jordan 1 - Dark Mocha - 2020 - zSneakerHeadz

Nike Air Jordan 1 – Dark Mocha (2020)

Daar waar 2020 het jaar van de Dunks leek te worden, gaat het op dit moment nek aan nek met de Jordan 1. De een na de andere toffe release komt uit of wordt aangekondigd. Zo gaat er ook een Jordan 1 Mocha Pack verschijnen. Deze komt uit in een lichte (Sail Mocha) en donkere (Dark Mocha) variant.

UPDATE:
Er is nieuwe informatie over deze sneaker. Check onderstaande link voor nieuwe updates en foto’s.
» Nike Air Jordan 1 High – Dark Mocha (555088-105)

Bij de Nike Air Jordan 1 – Dark Mocha is de link met de Travis Scott High variant (2019) snel gelegd. De Swoosh zit dan wel niet omgedraaid, maar de kleuren zijn nagenoeg gelijk. Er zijn verschillende foto’s opgedoken, hierbij verschilt de kleuropstelling. Daarnaast zal het verschil misschien in het materiaal gemaakt gaan worden.

Dark mocha stijlcode: 555088-105

Nike Air Jordan 1 – Dark mocha

De Instagram pagina van @zSneakerHeadz kwam met verschillende foto’s, waarbij de achterkant van de schoen de bruine kleur heeft en de voorkant (mudguard) zwart zal worden.

Eerder waren er foto’s/afbeeldingen verschenen waarbij de complete schoen de bruine met witte kleur kreeg. Hierbij was alleen de Swoosh zwart. Het is dus nog even afwachten op de officiële foto’s.
De voorspelling is dat deze schoen rond de feestdagen (november/december) 2020 uit zal komen. Het zal rond die tijd druk worden met releases, want o.a. de Jordan 1 low – Centre Court zal dan ook uitkomen.

Mocht er meer bekend zijn, dan zullen we met een update komen.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *