Nike Air Max 1 - Susan (Missing Link) - Sneaker Forum

Nike Air Max 1 – Call Me Susan

Om met de deur in huis te vallen. Ik vind de Nike Air Max 1 – Susan (Missing Link) een van de tofste colorways in mijn collectie. Sterker nog… Het is dé schoen, die mij de liefde voor sneakers heeft versterkt. Mijn voorliefde voor animatiefilms gecombineerd met een mooie sneaker, maakt de Nike Air Max Susan een van mijn favoriete sneakers.

Als (animatie) film liefhebber was ik blij verrast dat er een sneaker gemaakt ging worden, geïnspireerd op de film Missing Link. Een animatiefilm gemaakt door Laika Studio, waarin Mr. Link de hoofdrol speelt. En op Mr. Link is de schoen letterlijk gebaseerd. De bruingele ruit van zijn broek en mouwen komen terug op de mudguard en de bovenrand van de sneaker. De groene delen van de sneaker komen overeen met de gilet van Mr. Link. Daarnaast heeft deze fraaie schoen een leren band op de midsole, zijn de bovenste eyelaces dicht en vervangen voor knoopjes en is de insole van kurk! Kortom, prachtige kleuren en materialen.

De Nike Air Max Susan – Missing Link kwam uit op 12-04-2019

Op 12 april zat ik klaar met de Sneakrs App in de aanslag, maar ik had helaas pech. Een dikke ‘L’ was het resultaat en de enige manier om aan deze schoen te komen was via resell. Aangezien ik nog niet zo lang bezig was met sneakers, had ik niet eerder een schoen voor meer dan retail gekocht. Deze schoen maakte daar verandering in. Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en werd ik de trotse bezitter van de Nike Air Max Susan – Missing link.

On Feet was deze schoen nog mooier en ik ben dan ook heel blij dat ik deze schoen heb. Toen ik zag dat er ook een Funko Pop van Mr. Link was, kon ik de collectie compleet maken.

Nike Air Max 1 – Susan (Missing Link)
Kleur: Multi Color / Brown / Yellow
Stijl Code: CK6643-100
Release Datum: 12 april 2019
Retail Prijs: €170

De Nike Air Max 1 – Susan (Missing Link) is helaas niet meer voor retail te krijgen. Met wat geluk vindt je de schoen bij Stockx of GOAT voor een leuke prijs.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Footscape Woven - 'White Cow' (FB1959-102) - Sneaker Kalender

Preview: Nike Air Footscape Woven – ‘White Cow’

De Footscape is terug van weggeweest! Rond de feestdagen mogen we deze Nike Air Footscape …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *