Air Jordan 1 WMNS High - Satin Snake (CD0461-601)

Air Jordan 1 WMNS High – Satin Snake (CD0461-601)

De Air Jordan 1 High – Satin Snake (WMNS) zal op 15 augustus 2020 gaan droppen via Nike. Deze datum is natuurlijk onder voorbehoud, maar het ziet er naar uit dat we deze bijzondere schoen snel kunnen gaan bewonderen. De Satin Snake is onderdeel van de door Nike aangekondigde najaarscollectie.
(Klik hier voor het gehele artikel).

De Air Jordan 1 is een van de meest populaire sneakers van dit moment. Alle schoenen die releasen raken binnen no-time uitverkocht en de meeste schoenen stijgen ook behoorlijk op de resell markt. Dit heeft ook alles te maken met de Netflix documentaire over Michael Jordan, The Last Dance.

Nike Air Jordan 1 High – Satin Snake (WMNS)

In 2019 kwam de Jordan 1 Black Toe Satin uit. Met de komst van de Satin Snake lijkt Nike deze populaire sneaker in een nieuw jasje te stoppen. De kleuren zijn gemixt over de schoen en er worden andere materialen gebruikt. De voorkant en de upper van de schoen doen ons nog het meest aan de Chicago colorway denken, terwijl de achterkant flink onder handen is genomen.

De Swoosh, hak en bovenkant rondom de enkel is van zwart leer met een slangenpatroon. Dit geeft de schoen een zeer toffe en exclusieve look.

Wij voorspellen dat er een flinke hype gaat komen rondom deze sneaker. Zoals gezegd zijn de Jordan 1’s enorm populair en in combinatie met deze colorway en premium materialen, verwachten wij dat deze schoen veel gaat doen op de markt. Wanneer je deze schoen wilt bemachtigen om te rocken moet je onze site en Instagram (@sneakerforumnl) timeline goed in de gaten houden. Wij zullen je daarmee op de hoogte houden omtrent de release van deze toffe Air Jordan 1 – Satin Snake.

Over Bas van Rooij

Profile photo ofBasNijmegen
Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Huarache Run (DNA CH1. Pack) - Air Max 1 Red (AR3864-100)

Nike Air Huarache Run (DNA CH1. Pack) – Air Max 1 Red

Voor veel Sneakerheads staat de, Nike Air Max 1 – OG Red, hoog in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *