CLOT x Nike Air Max 1 - Rocky Tan - Solar Red - 2021

CLOT x Nike Air Max 1 – Rocky Tan en Solar Red (2021)

Het gerucht, dat CLOT weer met Nike gaat samenwerken, wordt steeds groter. @Py_Rates_ heeft een afbeelding gelekt met daarop een Nike Air Max 1, waar CLOT de hand aan heeft gehad. Eerder hoopten we al op de terugkeer van de Nike Air Max 1 – Kiss Of Death, maar het lijken twee nieuwe modellen te worden.

CLOT X Nike

Het is niet de eerste keer dat Nike met CLOT gaat samenwerken. De AM1 – Kiss of Death kwam in 2005 uit en was een zeer populaire collab tussen Nike en CLOT. In 2019 keerde deze samenwerking terug op o.a. de Air Force 1 met een blauwe en roze variant. Opvallend was dat de stof van de schoen verwijderd kon worden, waarmee een nieuwe colorway gecreëerd werd.
In 2021 gaat CLOT dus terugkomen op de Air Max 1.

CLOT x Air Max 1 2021

Op de foto’s van @Py_Rates_ zijn veel gelijkenissen te zien met de Kiss of Death modellen uit 2005 en 2013. Op de hak is het logo van CLOT verwerkt en de midsole krijgt eenzelfde spikkelpatroon als op de grijze variant van 2013.

De twee verschillende colorways krijgen de naam ‘Rocky Tan’ (Rocky Tan/Sport Red-Medium Brown) en ‘Solar Red (Solar Red/University Red-Cool Grey). Naar verwachting gaan ze rond de €130,- kosten.

Wat is jouw mening over bovenstaande Air Max 1 sneakers? Je kunt het laten weten als reactie op dit artikel of onze post op Instagram (@sneakerforumnl).

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *