Sneaker Forum website blijft open. Forum tijdelijk dicht

Forum tijdelijk niet actief

Half april zag Sneaker-Forum voor het eerst het licht. Geen website met artikels, nieuws & geruchten en een sneaker blog, maar alleen een forum. Een plek om met andere Nederlandstalige SneakerHeads te praten.

We kwamen er alleen achter dat de bestaande forum software erg gedateerd is in verhouding met de huidige tijd. Social Media en Apps zijn veel sneller en toegankelijker. We besloten het forum tijdelijk te sluiten om te kijken welke aanpassingen we konden maken.

Sneaker- Forum V2

Zo lanceerden we vier weken geleden de tweede versie van Sneaker-Forum.nl. Een website in combinatie met een forum. De website werd goed ontvangen alleen het forum blijft hierbij achter. We zijn er achtergekomen dat een betaalde variant de enige optie lijkt te zijn. Aangezien Sneaker-Forum voor ons een hobby is, willen wij niet zomaar ergens geld aan uit gaan geven. Kortom, we zijn nu druk bezig met testen en uitzoeken wat de beste optie is. De website blijft in de tussentijd open en wordt gevuld met nieuws, geruchten en reviews over Sneakers.

Mocht iemand ideeΓ«n of suggesties hebben voor een forum of wat dan ook, dan kun je ons altijd via Instagram benaderen @sneakerforumnl.

Over Bas van Rooij

Profile photo ofBasNijmegen
Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Best Sneaker foto's #3 - Sneaker Shots - Best Sneaker photos

Beste Sneaker Foto’s #3

Instagram is de plek om foto’s te delen met de mensen die jou volgen, maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *