Nike Air Max 1 - Lemonade 2020

Nike Air Max 1 – Lemonade 2020

In 2006 kwam de Nike Air Max 1 PRM – Lemonade uit als onderdeel van de Powerwall collectie. Een zeer populaire en gelimiteerde schoen, die op dit moment voor veel resell te krijgen is. Begin april vingen wij de eerste geruchten op, dat de ‘Lemonade’ opnieuw zal gaan releasen. Inmiddels zijn er in-hand foto’s opgedoken en kunnen we stellen dat dit sneaker gerucht wel eens waarheid kan zijn!

Nike Powerwall Pack 2006

In 2006 werd er met de Powerwall Pack een eerbetoon gevierd aan de Airmax lijn van Nike. De Powerwall Pack telt 56 sneakers in totaal. Acht verschillende Air Max modellen kregen allen zeven nieuwe colorways, wat samen de Powerwall Pack vormde. Op acht verschillende Air Max modellen verscheen dus de Lemonade colorway, zo ook op de Air Max 1.
In totaal zijn er slechts 144 paartjes gemaakt van de AM1 – Lemonade, wat deze schoen zeer gelimiteerd maakt. Op sites als Stockx gaat dit model uit 2006 voor een gemiddelde prijs van €1.700,-.

Artikel: Nike Air Max 1 PRM – Powerwall Green Lemonade
Artikel: Nike Air Max 1 PRM – Powerwall Pink Lemonade

Nike Air Max 1 – Lemonade 2020


Nike Air Max 1 – Lemonade 2020
De geruchten gaan dat de Nike Air Max 1 – Lemonade in de zomer van 2020 gaat droppen. Op zich geen slecht idee, aangezien het een heerlijke zomerschoen is. Wij staan er ook niet van te kijken wanneer dit een gelimiteerde anniversary drop wordt voor de SNKRS app (08-08-2020).

Naam: Lemonade
Color: Lemonade/Lemonade-Pine Green-True White
Release: ?? (zomer 2020)
Prijs: ??
Produc nr: ??

Op de Instagram pagina van @solebyjc zijn foto’s opgedoken van wat de nieuwe Lemonade lijken te zijn. De colorway lijkt nagenoeg gelijk, daar waar de letters ‘air’ op en rondom de upper iets verschillen. De patch op de tong is vooral anders. Achter het Nike logo zit een halve citroen verwerkt.

Wat verwacht jij van deze schoen. Ga jij proberen om de Nike Air Max 1 – Lemonade colorway van 2020 te bemachtigen? Zou jij deze schoen rocken, sellen of stocken?

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *