Off White x Nike Air Jordan 4 - Black-Red (Bred)

Off White x Nike Air Jordan 4 – Black/Red (Bred)

In 2020 lijkt er weer een Air Jordan 4 – Bred op de markt te komen. Dit keer zal het echter een samenwerking met Virgil Abloh’s, Off White, zijn. Een Off White x Nike Air Jordan 4 – Black/Red! Wij worden heel erg enthousiast van dit gerucht en zeker wanneer blijkt dat deze sneaker misschien zelfs al rond september of oktober kan gaan droppen.

Het is niet de eerste Off White X Nike samenwerking van 2020. Zo gaan de Air Jordan 4 – Sail rond deze tijd droppen. (Klik hier voor meer info).

Off White x Nike Air Jordan 4 – Bred

Op de Instagram van @Soledebrief verschenen twee foto’s van een Off-White Air Jordan 4. Een foto is on feet en de ander oogt als een officiële release foto. Aangezien het nog om een gerucht gaat, is hier nog niets officieel aan.

De Off White Air Jordan Bred heeft natuurlijk de kleuren zwart en rood. de outsole is rood en er lijkt te zijn gekozen voor een ‘vergeelde’ midsole aan de achterkant. Wat ons betreft de perfecte kleur, waardoor deze schoen meer uitstraling krijgt. Boven de Air bubble staat het woord ‘AIR’ een trademark van Virgil Abloh’s, Off White.

Op de kenmerkende Jordan 4 onderdelen is gekozen voor een translucent (doorzichtig) materiaal.

Meer informatie dan bovenstaande post hebben we nog niet. Mochten we meer weten, dan zullen we dit bericht updaten. Volg ons ook op onze Instagram account @sneakerforumnl.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 (WMNS) - 'Football Grey' (DZ2628-105)

Nike Air Max 1 (WMNS) – ‘Football Grey’ (DZ2628-105)

Met de komst van de Nike Air Max 1 – ‘Football Grey’ kunnen we de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *