Nike Air Force 1 - Raygun (2021) Sneaker Forum

UPDATE: Nike Air Force 1 – Raygun (2021)

Op 7 juni schreven we al over het gerucht dat de Raygun in 2021 een overstap gaat maken van de Dunk naar de Air Force 1. Nu is hier wederom een variant van opgedoken via @Py_Rates_. Onder de noemer, waar rook is is vuur, lijkt ons dit een prima ontwikkeling.

Het eerste gerucht kwam in juni via House of Heat en inmiddels heeft zelfs Sneaker Freaker een artikel gewijd aan de AF1 – Rayguns. Het grote verschil tussen de eerste berichtgeving en nu is het feit dat het een andere colorway betreft.

» Klik hier voor onze eerste bericht over de Nike Air Force 1 – Raygun

Verschillende colorways bij een gerucht kan erop duiden dat men nog niet weet hoe de schoen er daadwerkelijk komt uit te zien, of dat er meerdere colorways gereleased gaan worden.
Bij de eerste geruchten over de Grateful Dead Nike SB Dunk Low – Bear Pack 2020 was dit ook het geval. De schoenen hadden toen een andere zool en enkele colorways komen uiteindelijk niet uit. (klik hier voor het artikel)

We zullen het allemaal nog even af moeten wachten. Ze worden pas in 2021 verwacht. Tot die tijd zullen wij je blijven voorzien van updates over de Nike Air Force 1 – Raygun (2021).

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Footscape Woven - 'White Cow' (FB1959-102) - Sneaker Kalender

Preview: Nike Air Footscape Woven – ‘White Cow’

De Footscape is terug van weggeweest! Rond de feestdagen mogen we deze Nike Air Footscape …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *