Air Jordan 4 - Sashiko (CW0898-400)

Air Jordan 4 – Sashiko (CW0898-400)

De eerste beelden van de Air Jordan 4 – Sashiko zijn opgedoken. Een blauwe sneaker met daarop denim materialen. In dit artikel delen we alle informatie die we over deze sneaker hebben kunnen vinden. Ook hebben we verschillende detailfoto’s gevonden.

We zien steeds vaker denim materialen op een sneaker. Nike is een heel bijzonder project aangegaan met het Nederlandse Denham. In onderstaande artikelen lees je meer over dit project.

Artikel: Denham X Nike Air Max 1
Artikel: Denham X Nike Air Max 95 – Neon
Artikel: Denham X Nike Air Max 90 – Infrared

Sashiko Stitching

Sashiko is een Japanse traditionele wijze om stof te versteviging door middel van stikselpatronen. Deze traditie is ontstaan in de 17e eeuw, waar het vooral een praktische waarde had. Inmiddels zijn de standaard denimstoffen veel steviger, wat Sashiko overbodig maakt. Echter vormt het nu een manier om de stof te decoreren.

Update artikel: Air Jordan 4 SE – Sashiko (CW0898-400)

Air Jordan 4 – Sashiko

Deze Air Jordan 4 – Sashiko heeft een upper met een diepblauwe kleur (Deep Ocean). Deze upper is gemaakt van verschillende soorten denim met verschillende texturen. Deze texturen komen voort uit de bijzondere Sashiko stitching. Beide schoenen zijn compleet anders, maar dit is heel subtiel gedaan, waardoor het op het eerste oog niet zo opvalt.
Zo zijn er verschillende rode vlakken op de schoen, maar deze zitten op de linker schoen op een andere plek dan op de rechter.


Air Jordan 4 – Sashiko
Deze sneaker zal waarschijnlijk droppen via de SNKRS App. Natuurlijk zullen de bekende retailers deze sneaker ook gaan verkopen.

Naam: Sashiko
Color: Deep Ocean/Sail-Cement Grey-Fire Red
Release: najaar 2020
Prijs: €190
Produc nr: CW0898-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *