top 10 Dunks Low 2020 - ivilist Berlin x Nike SB Dunk Low (CZ5123-001)

Civilist Berlin x Nike SB Dunk Low (CZ5123-001)

Een paar dagen terug schreven we al een artikel over de mysterieuze samenwerking tussen Cevilist Berlin en Nike. Er waren foto’s en filmpjes opgedoken van een Nike SB Dunk Low die van kleur kon veranderen. Inmiddels is dit bevestigd en zijn er betere foto’s om te tonen.

De Civilist x Nike SB Dunk Low heeft nog geen naam. Er circuleren wel wat name als, ‘Thermal’ of ‘Heatmap’ in het rond, maar het zou ook zomaar naamloos kunnen blijven. Het is niet verwonderlijk dat juist Civilist uit Berlijn met een NikeSB samenwerking komt. Nike SB is altijd al gecharmeerd geweest van deze winkel, aangezien het ook een tijdelijke pop-up storen van NikeSB is geweest. Nu krijgen ze dus de kans om een eigen sneaker op de markt te brengen.

Civilist Berlin x Nike SB Dunk Low

Deze Dunk low ziet er op het eerste oog simpel uit. De schoen heeft een witte midsole en afgezien van het Nike logo op de tong is de sneaker volledig zwart. Dit blijft zo, zolang de schoen niet warm wordt. Wanneer de upper warm wordt, dan veranderd de colorway in een soort ‘heatmap’.


Civilist Berlin x Nike SB Dunk Low
Naast de website en winkel van Civilist Berlin, zal deze sneaker waarschijnlijk ook via de SNKRS App droppen. Dit is nog niet officieel bevestigd.

Naam: Thermal / Heatmap / ??
Color: Black/Multi-color
Release: najaar 2020
Prijs: ?? (meestal rond €100)
Produc nr: CZ5123-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *