Denham x Nike Air Max 1 - Blue Void (CW7603-400)

DENHAM x Nike Air Max 1 (CW7603-400)

Het is inmiddels meer dan een maand geleden dat we ons laatste bericht geplaatst hebben over de DENHAM x Nike Air Max 1. Het is stil rondom deze prachtige sneaker. We kunnen echter melden dat er een releasedatum is en er zijn een paar mooie on-feet foto’s opgedoken.

Denham X Nike collab 2020

Artikel: Denham X Nike collab overzicht
Artikel: Denham X Nike Air Max 1
Artikel: Denham X Nike Air Max 95 – Neon
Artikel: Denham X Nike Air Max 90 – Infrared

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Denham. Ze promoten dit met de mogelijkheid op exclusieve toegang tot bijzondere projecten. Op afbeeldingen op deze pagina zien we details van de DENHAM x Nike Air Max 1 voorbij komen, iets wat suggereert dat dit de manier is om aan deze schoen te komen. Mocht je geinteresseerd zijn in de volledige Denham X Nike collectie, dan is het misschien ook goed om je in te schrijven.

» Klik hier om je in te schrijven bij Denham.

DENHAM x Nike Air Max 1

Op bovenstaande detailfoto’s van deze prachtige sneaker is goed te zien dat het een premium schoen wordt. Er worden veel verschillende materialen gebruikt en er zitten overal details. De verschillende kleuren stitch maakt deze sneaker compleet. Het rood rondom de Swoosh in combinatie met de rode air bubble zijn mooie details.


Denham X Nike Air Max 1
Het is nog niet duidelijk waar deze sneaker zal gaan droppen. Via de SNKRS App is het meest aannemelijk. Maar het kan ook zijn dat dit via de site van Denham zelf zal zijn.

Naam: Denham
Color: Blue Void/Coastal Blue-Vachetta Tan-Sail
Release: 18 september 2020
Prijs: €200
Produc nr: CW7603-400

De officiële foto’s van de Nike Air Max 1 – Denham zijn te zien in een eerder artikel die we hebben geschreven. (Klik hier om naar dat artikel te gaan).

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *