Nike Air Max 90 - Safari (2020)

Nike Air Max 90 – Safari 2020

Aangezien de Nike Air Max 90 dit jaar dertig jaar bestaat, zijn er al veel toffe colorways gedropt. Er zijn nu beelden opgedoken van een ‘Safari‘ colorway in combinatie met de Nike Air Max 90. In dit artikel duiken we dieper in op deze sneaker.

Zoals gezegd bestaat de Nike Air Max 90 dit jaar precies dertig jaar. Dit viert Nike door verschillende nieuwe colorways op de markt te brengen, maar ook door terug te grijpen naar oude iconische colorways. Deze Safari colorway is hier een van.

Artikel: Nike Air Max 90 – Crater (2020)
Artikel: Nike Air Max 90 x Denham – Infrared (2020)
Artikel: Nike Air Max 90 – Reverse Duck Camo (2020)

Nike Air Max 90 – Safari 2020

Deze ‘safari’ colorway is een combinatie met oranje en zwarte kleuren. de mudgaurd en de quarter panel zijn voorzien van een grijze safari motief, wat ook terugkomt op de veters. Opvallend detail is het materiaal op de toebox. Hier is voor leer gekozen, wat deze schoen een premium look geeft.


Nike Air Max 90 – Safari 2020
Deze sneaker zal waarschijnlijk droppen via de SNKRS App. Maar aangezien er de laatste tijd ook veel 90s via de standaard Nike app droppen, kan dit ook het geval zijn voor deze schoen.

Naam: Safari
Color: orange / black / black monarche cobblestone
Release: najaar 2020
Prijs: €140
Produc nr: ??

Zou jij bovenstaande sneaker rocken of vind jij deze schoen helemaal niets? Laat het weten in een reactie onder dit bericht of op onze Instagram Account (@sneakerforumnl)

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *