Nike Air Ship Pro OG - Banned (2020)

Nike Air Ship Pro OG – Banned

Het gaat dan eindelijk toch gebeuren! De Nike Air Ship Pro – Banned gaat een officiële release krijgen. De eerste schoen gedragen door Michael Jordan bij The Chicago Bulls. Het zal echter niet makkelijk worden om deze schoen te bemachtigen. De winkel, Back-Door Bottega, in Bolonga (Italië) zal de enige zijn die deze schoen mag verkopen.

Informatie over de Nike Air Ship Pro – Banned

In 1984 speelde Michael Jordan zijn eerste wedstrijden niet op de iconische Air Jordan 1s, maar op de Nike Air Ship Pro. Een schoen die verboden werd vanwege de colorway die niet aan de richtlijnen van de NBA voldeed. Michael Jordan zou een boete van $5.000 krijgen, voor elke keer als hij toch deze schoen zou aantrekken. Nike had een grootschalige release in gedachte, maar dit ging uiteindelijk niet door. De schoen heeft hierdoor nooit officieel een release gehad, maar daar gaat nu verandering in komen.

Nike Air Ship Pro – Banned (Raffle informatie)

Zoals het er nu naar uitziet is de winkel Back-Door Bottega de enige winkel ter wereld die deze sneaker mag releasen. Dit doen ze met een bijzondere raffle. Voor 7 augustus moet je jezelf aanmelden voor de raffle. Er zal echter geen loting komen, maar het is als het ware een aanmelding voor een stickerjacht door de stad. Op 7 augustus zullen er 150 stickers verspreid worden door Bologna. Wanneer je een sticker vindt en je hebt je ingeschreven voor de raffle, maak je kans op de Nike Air Ship pro – Banned.

Iets soortgelijks heeft Oqium Amsterdam onlangs ook gedaan bij de release van de Off White x Air Jordan 4 – Sail.


Nike Air Ship Pro – Banned (2020)
Deze sneaker dropt alleen bij Back-Door Bottega in Bologna. Dit gebeurt via een raffle.

Naam: Nike Air Ship pro – Banned
Color: red/black
Release: 07 augustus 2020
Prijs: ?
Produc nr:

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *