Ninja x adidas ZX 2K Boost - Time In (FZ1883)

Ninja x Adidas ZX 2K Boost – Time In (FZ1883)

Samenwerkingen (collabs) tussen sneaker brands en bekende personen is niet nieuw. Het levert het sneakermerk een bredere doelgroep op. Vorig jaar ging Adidas de samenwerking aan met Tyler Blevins A.K.A. Ninja. Nu een jaar later krijgt Ninja wederom de mogelijkheid om samen met Adidas een sneaker te lanceren.

Tyler Blevins aka ‘Ninja’

Tyler Blevins is een professioneel gamer en streamer uit Amerika. Hij gaat beter bekend onder de nickname, Ninja. Hij heeft meerdere games gespeeld, maar brak pas echt door met Fortnight (via Twitch). In 2019 tekende Ninja een contract met Adidas en ontwikkelde de Nite Jogger. Er gingen geruchten dat er een oranje variant van de Nite Jogger zou komen, maar Ninja en Adidas zijn voor de ZX 2K Boost geggaan.

Ninja x Adidas ZX 2K Boost – Time In

Deze Ninja x Adidas ZX 2K Boost – Time In ziet er op het oog vrij simple en blauw uit. Wanneer je langer kijkt zie je steeds meer details. Blauwe kleuren voeren de boventoon, maar er zijn verschillende tinten blauwe over de hele schoen. Aan die hiel zit een gekleurde lus met de kleuren blauw, groen en rood. Deze drie kleuren komen ook terug rondom de Adidas strepen (stripes). Aan het eind van de veters zijn lacetips met daarop de naam ‘Ninja’ en de slogan, Time In. Dit laatste is dan ook de naam van de schoen en staat ook groot op de tong.


Ninja x Adidas ZX 2K Boost – Time In
Deze sneaker zal waarschijnlijk droppen via de website van Adidas.

Naam: Time In
Color: Blue/White
Release: ??
Prijs: €130 (nog niet officieel)
Produc nr: FZ1883

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *