Jordan 1 Supreme - Varsity Red - University Blue and College Orange - 2021

Supreme X Air Jordan 1 (2021)

Op het Instagram account van @DropsByJay zijn afbeeldingen verschenen van een Supreme en Jordan Brand collab. Volgens Drops by Jay zal er een Supreme X Air Jordan 1 gaan droppen in 2021. De schoen zal dan in drie verschillende colorways komen, wat enorm doet denken aan de eerdere samenwerking tussen Supreme en NikeSB.

Officieel is er nog niets bevestigd, dus het gaat hier echt om een gerucht. Echter is dit gerucht wel een bijzondere, aangezien dit de hype van 2021 kan gaan worden.

In 2003 had Nike SB een samenwerking met Supreme, waarbij ze de Supreme X Nike SB Dunk High op de markt brachten. Ook toen kwamen er drie colorways, die voor velen op dit moment een grail is.

Supreme X Air Jordan 1

Bron: @DropsByJay

Het betreft hier een hoge Air Jordan 1, die wordt voorzien van leer met textuur (Croc leather). Op de zijpanel van de schoen staan kleine gouden sterren in verschillende afmetingen. Zoals gezegd komt de schoen in drie colorways: Varsity Red, University Blue en College Orange.

Laat even een reactie achter welke colorway jij het tofst vindt en wat verder jouw mening over deze Air Jordan 1 is. Doet Jordan Brand er goed aan om een samenwerking met Supreme aan te gaan of is het teveel van hetzelfde?

Over Bas van Rooij

Profile photo ofBasNijmegen
Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Sacai x Nike Pegasus VaporFly SP – Black White (CV1363-001)

Sacai x Nike Pegasus VaporFly SP – Black White (CV1363-001)

Er komen meerdere Pegasus VaporFly SP varianten uit bij de samenwerking tussen Sacai en Nike. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *