Atlas x Nike SB Dunk High - Lost At Sea (CZ3334-100)

Atlas x Nike SB Dunk High – Lost At Sea (CZ3334-100)

Na eerdere samenwerkingen tussen Skateshops en Nike SB is het nu de beurt aan Atlast Skateshop. In samenwerking met Nike SB gaat de Atlas X Nike SB Dunk High – Lost At Sea op de markt komen. In dit artikel bekijken we de officiële foto’s van deze sneaker.

Dertien jaar geleden (2007) opende Atlas haar deuren in San Francisco. Een Skatestore, zoals je dat van een dergelijke winkel mag verwachten. Ook hosten ze regelmatig kunst projecten.
Nu hebben ze de handen ineen geslagen met Nike SB en is daar de Dunk High – Lost At Sea uitgekomen. De laatste Skatestore die dit deed was Civilist uit Berlijn. Zij kwamen toen met een lage dunk variant die verkleurde d.m.v. warmte.

Artikel: Civilist Berlin x Nike SB Dunk Low

Atlas x Nike SB Dunk High – Lost at sea

De Lost At Sea is op het eerste oog een zeer cleane en rustige colorway. Toch zitten er subtiele details in deze sneaker verwerkt, die het een unieke look geeft. De vergeelde midsole kleurt perfect bij de veters en het geel onder de Swoosh.

Als leer is er gekozen voor een soort Suede, wat de schoen een robuuste look geeft. Ondanks dat de titel refereert naar de zee, krijgen wij er een ‘Urban Vibe’ bij.


Atlas x Nike SB Dunk High – Lost At Sea
Naast de website en winkel van Atlast, zal deze sneaker waarschijnlijk ook via de SNKRS App droppen. Dit is nog niet officieel bevestigd. Ook zal deze sneaker waarschijnlijk worden aangeboden via Online Sneaker Raffles.

Naam: Lost at Sea
Color: Sail/Track Red-White-Ocean Fog
Release: Najaar 2020
Prijs: €110
Produc nr: CZ3334-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *