Kasina X Nike Dunk Low - 80s Bus (CZ6501-100)

Kasina X Nike Dunk Low – 80s Bus (CZ6501-100)

Naast de ‘Road Sign‘ zal binnenkort ook de Kasina X Nike Dunk Low – 80s Bus droppen. Een samenwerking tussen Nike en Streetware Label, Kasina. In dit artikel blikken we vooruit en geven we sneaker release informatie. Wie weet lukt het jou om deze sneaker te bemachtigen.

Kasina is een streetwear label uit Zuid-Kora. Ze hebben meerdere winkels, maar deze schoen brengt een ode aan die in ‘Busan’ en ‘Seoul’. De ‘Roadsign’ colorway is gebaseerd op Korea’s busnetwerk. Helaas zal deze sneaker alleen droppen in de stores van Kasina en waarschijnlijk geen andere drop krijgen.

Artikel: Kasina X Nike Dunk Low Pack
Artikel: Kasina X Nike Dunk Low – Road Sign

Kasina X Nike Dunk Low – 80s Bus

In vergelijking met de Dunk Low – Road Sign, is de Kasina x Nike Dunk Low – 80’s Bus een iets minder bijzonder model. Op de hak staat ‘gewoon’ de naam van nike en de outsole is zwart in plaats van doorzichtig. De upper is wel van hetzelfde materiaal en is voorzien van blauwe suede panelen. In de mudguard zit een rode miniswoosh, terwijl onder de okergele swoosh het logo van Kasina in het leer zit gedrukt.


Kasina x Nike Dunk Low – 80’s Bus
Deze sneaker zal via de Kasina stores en SNKRS App droppen. Het is echter de vraag of dit ook in Europa gaat gebeuren, aangezien het eerder op een Asia Only release lijkt.

Naam: 80’s Bus
Color: Sail/University Gold-Industrial Blue
Release: 25 september 2020
Prijs: €120
Produc nr: CZ6501-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *