Release datum van de Nike SB Dunk High - Invert Celtics (CU7349-001)

Nike SB Dunk High – Invert Celtics (CU7349-001)

Nike SB komt met een nieuw soort colorway, wat redelijk uniek te noemen is. De Nike SB Dunk High – Invert Celtics is een sneaker uit de aankomende ‘Invert Pack’ van Nike SB. In dit artikel plaatsen we de officiële foto’s en gaan we in op deze nieuwe colorway.

De invert colorways die gaan droppen in de ‘Invert Pack’, zijn gebaseerd op het kleurverschil tussen ‘normale’ en ‘negatieve’ fotokleuren. Wanneer je een foto maakt van de Celtics colorway, dan zie je groen en wit op de uiteindelijke foto. Wanneer je de (ouderwetse) negatieven zou bekijken, dan zie je de roze met zwarte colorway.

Nike SB Dunk High – Invert Celtics

Deze Invert Celtics heeft veel verschillende materialen. Het wit groene Celtics deel is gemaakt van leer en heeft een groene Swoosh. De rest van de upper is gemaakt van ruw suède en is in de roze en zwarte kleuren. De midsole is zwart en de outsole is roze. Tof detail is het Nike logo op de outsole, wat weer groen is.


Nike SB Dunk High – Invert Celtics
De kans is groot dat de meeste Skatestores deze sneaker mag gaan verkopen, maar ook de SNKRS App zal deze schoen verkopen.

Naam: Invert Celtics
Color: Black/Pink Rise-Lucky Green
Release: 1 december 2020 📆
Prijs: €110
Produc nr: CU7349-001

Wij moeten nog wennen aan deze dubbele colorway, maar het verhaal achter deze reverse variant vinden wij zeer interessant en typeert het unieke van Nike SB. Wat is jouw mening over deze sneaker?

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *