Air Jordan 1 High - Paisley

Air Jordan 1 High – Paisley (2021)

Het account van @zSneakerHeadz is weer met een bijzonder gerucht gekomen. Ze spreken van de Air Jordan 1 High – Paisley. Een bijzondere colorway die in het voorjaar van 2021 zal moeten droppen. In ons artikel een sneakpeak van deze schoen.

Het is niet de eerste keer dat het ‘Paisley’ patroon / motief op een sneaker van Nike komt. Dit voorjaar hadden we nog heeft Travis Scott een Dunk Low gemaakt met het Paisley motief. Het is wel de eerste keer dat Paisley op een Jordan 1 zal verschijnen.


Air Jordan 1 High – Paisley
Aangezien het hier een sneaker gerucht betreft, is er nog niets officieel omtrent de release. Wij raden aan om de ‘Upcoming Release’ pagina van Nike in de gaten te houden.

Naam: Paisley
Color:
Release: Voorjaar 2021
Prijs: €170
Product nr: ??

Air Jordan 1 High – Paisley

@zSneakerHeadz is een Instagram account om in de gaten te houden. Ze hebben vaak gelijk wat geruchten betreft en maken zelf mock-ups die meestal kloppen.

Wat vind jij van de Air Jordan 1 High – Paisley? Is dit een sneaker die jij zou kopen of heb je hier minder mee en laat je deze lopen? Bovenstaande foto is trouwens gemaakt met Photoshop.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *