Nike Air Force 1 Low - (CU5625-122)

Nike Air Force 1 Low – (CU5625-122)

Nike is al een tijdje bezig om sneakers te voorzien van gerecyceld materiaal (Move To Zero project). Nu komt Nike met een speciale colorway die op drie verschillende sneakers uit zal komen. Ook op een Nike Air Force Low. In dit artikel bekijken we deze goed ogende sneaker.

Het Move To Zero project van Nike is een manier om afval te besparen. Materialen die normaal gesproken worden weggegooid in de fabriek, worden nu door speciale technieken gebruikt als materiaal om sneakers te maken.
In dit project van Nike zit de Nike Air Max 1 NRG – Electric Green en de Nike Air Max 90 – Court Purple. Met dez Air Force 1 Low erbij, maat dit een totaal van drie verschillende sneakers.

Artikel: Nike Air Max 90 NRG – Court Purple (CT1684-100)
Artikel: Nike Air Max 1 NRG – Electric Green (CT1643-100)

Nike Air Force 1 Low – ??

Het is nog niet duidelijk wat de naam van deze Air Force 1 Low gaat worden. De namen Electric Green of Sport Red kunnen beiden, maar er is in ieder geval nog niets officieel.

De materialen van deze sneaker zijn opvallend. Zo is het canvas van gerecycled materiaal gemaakt. De mudguard rondom de ‘toebox’ is van wit leer met daarop een groene (Electric Green) Miniswoosh.


Nike Air Force 1
Het gerucht gaat dat deze sneaker al in oktober 21020 zal droppen. Via onderstaande link kun je de upcoming releases in de gaten houden, die gaan komen op de SNKRS App van Nike.

Naam: Electric Green
Color: White/Sport Red-Grey-Electric Green
Release: Oktober 2020 (waarschijnlijk)
Prijs: €110
Produc nr: CU5625-122

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *