Nike By You - Air Force 1 (Safari) - elephant

Nike By You – Air Force 1 (Safari)

Regelmatig komt Nike met nieuwe mogelijkheden in hun Nike By You programma. Dit is hun platform om eigen colorways te creëren. Meestal kun je alleen kiezen uit standaard kleuren, maar soms hebben ze iets unieks. Binnenkort kun je safari tinten toevoegen op een Air Force 1.

Op het moment van schrijven is dit alleen mogelijk voor members in Amerika. Maar de kans is groot dat deze optie ook in Europa actief zal worden. Amerika krijgt vaak de eerste optie om dit soort nieuwe elementen te gebruiken in Nike by You.

Nike By You – Air Force 1 (Safari)

Bij deze serie is het mogelijk om de safari prints op een Air Force 1 te plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit Black / Smoke Grey Safari print, Pur Platinum / Dark Grey Safari print, maar ook zwart, wit en bruin leer met safari print.

Deze opties zorgen ervoor dat je geheel los kunt gaan met je eigen creaties, maar het is ook mogelijk om bestaande Safari colorways na te maken. Natuurlijk niet in z’n geheel, maar er is toch heel wat mogelijk.


Nike By You – Air Force 1 (Safari)
Op de officiële Nike app en website worden nieuwe Nike By You programma’s nooit echt aangekondigd. Ze zijn er vaak zomaar ineens. Zo ook de Safari prints op de Air Force 1. Check onderstaande link om jouw schoen te maken!

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *