Nike SB Dunk Low - Elephant (BQ6817-009)

Nike SB Dunk Low – Elephant (BQ6817-009)

Het gerucht gaat al een tijdje, maar hij lijkt er toch aan te gaan komen. De Nike SB Dunk Low – Elephant. Een van de meest populaire colorways gaat releasen op de lage Dunk variant. In dit artikel lees je alles over deze sneaker release.

In 2007 verscheen de Nike Air Max 1 – Elephant en tien jaar later werd deze sneaker opnieuw uitgebracht. Destijds was deze colorway een samenwerking (collab) met Atmos. Het is de vraag of dit dit keer wederom een samenwerking zal zijn met Atmos. Dit bepaald voor een groot deel de hype rondom deze schoen. Al denken wij dat de colorway al voldoende doet bij de fans.

Nike SB Dunk Low – Elephant

Een van de meest populaire colorways dropt op een Nike SB Dunk Low. Dit beloofd een enorme hype te worden. Deze colorway is nog steeds ongekend populair en hetzelfde geldt op dit moment voor het model van de Nike SB Dunk Low.

Er lijkt niets veranderd te zijn aan deze colorway. Er is wederom gekozen om de Swoosh in de blauw-groene (Clear Jade) kleur te doen. De panelen krijgen de Elephant print en de toebox is wit. De witte midsole en zwarte outsole maken deze schoen gewoon af. Perfect!


Nike SB Dunk Low – Elephant
Er is nog geen duidelijkheid omtrent de release van deze sneaker. Via onderstaande link kun je de upcoming releases in de gaten houden, die gaan komen op de SNKRS App van Nike.

Naam: Elephant
Color: Medium Grey/Black-White-Clear Jade
Release: November 2020
Prijs: €100 (waarschijnlijk)
Produc nr: BQ6817-009

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *