Release datum van de Air Jordan 4 SE - Deep Ocean Sashiko (CW0898-400)

Air Jordan 4 SE – Deep Ocean “Sashiko” (CW0898-400)

Voor de Air Jordan 4 SE – Deep Ocean “Sashiko” zijn de officiële foto’s gelanceerd. Ook is de release datum nu officieel bevestigd door Nike. Kortom, tijd om eens opnieuw te kijken naar deze bijzondere sneaker.

Dat Jordan Brand een van de meest populaire sneakermerken is, dat hoeven we niet meer te vertellen. Echter is het wel bijzonder dat de Air Jordan 4 het aan populariteit lijkt te winnen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het uitbrengen van oudere modellen (re-releases) en het toepassen van bijzondere colorways, zoals bij de Deep Ocean “Sashiko”.

Artikel: Air Jordan 4 UNC – University Blue (CT8527-400)
Artikel: Air Jordan 4 – Fire Red 2020 (DC7770-160)

Air Jordan 4 SE – Deep Ocean “Sashiko”

Zowel de linker als de rechter sneaker hebben een verschillende colorway. De upper heeft een diepblauwe kleur (Deep Ocean). Deze upper is gemaakt van verschillende soorten denim met verschillende texturen. Deze texturen komen voort uit de bijzondere Sashiko stitching. Beide schoenen zijn compleet anders, maar dit is heel subtiel gedaan, waardoor het op het eerste oog niet zo opvalt.
Zo zijn er verschillende rode vlakken op de schoen, maar deze zitten op de linker schoen op een andere plek dan op de rechter.


Air Jordan 4 SE – Sashiko
Naar alle waarschijnlijkheid zal deze sneaker droppen op 5 december. Een leuk cadeau om aan Sinterklaas te vragen, maar je kunt ook met de SNKRS App klaar gaan zitten.


Naam: Deep Ocean “Sashiko”
Color: Deep Ocean/Sail-Cement Grey-Fire Red
Release: 05 december 2020 📆
Prijs: €225
Product nr: CW0898-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *