Release datum van de Air Jordan 4 WMNS - Starfish (CW7183-100)

Air Jordan 4 WMNS – Starfish (CW7183-100)

Naast de Air Jordan 4 UNC – University Blue, komen Nike en Jordan Brand met een andere colorway voor dit model. In januari gaat namelijk de Air Jordan 4 WMNS – Starwfish droppen. Een bijzondere colorway die we in dit artikel wat beter gaan bekijken.

Deze Air Jordan 4 is een sneaker die speciaal voor vrouwen wordt gelanceerd. Dit zal betekenen dat er vooral gericht wordt op de kleinere maten. De kans is groot dat deze sneaker niet in maat 45 of groter te verkrijgen is. Hieronder een aantal ‘womans’ sneakers die dit jaar gereleased zijn.

Artikel: Air Jordan 1 High OG (WMNS) – Lucky Green
Artikel: Air Jordan 1 WMNS High – Satin Snake (CD0461-601)
Artikel: Air Jordan 3 (WMNS) – Court Purple (CT8532-050)

Air Jordan 4 WMNS – Starfish

De ‘Starfish’ colorway wordt vaak vergeleken met de ‘Shattered Backboard’ colorway. Echter waren de vorige ‘Starfish’ colorways oranje met wit en wordt deze Air Jordan 4, oranje met zwart.

De upper lijkt bijna volledig oranje met daaroverheen een soort van zwart gaas. De naden zijn weer oranje net zoals een deel van de outsole. Nike noemt het donkere materiaal, ‘metalic mesh’.

Wij vinden dit een bijzondere en mysterieuze sneaker. Het zal ons niet verbazen als het donkere materiaal verwijderd kan worden of kan slijten, waardoor meer oranje zichtbaar wordt. Dit is puur gebaseerd op wat we zien.


Air Jordan 4 WMNS – Starfish
De kans is groot dat deze sneaker zal gaan droppen op 21 januari 2021. Op dit moment is de sneaker nog niet ingeladen bij Nike, maar als dat gebeurt, dan zal dat op de ‘launch’ pagina zijn.


Naam: Starfish
Color: Sail/Black-Starfish-Light Smoke Grey
Release: 21 januari 2021 📆
Prijs: €190
Product nr: CW7183-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *