Release datum van de Cactus Plant Flea Market (CPFM) x Nike Dunk Low

Cactus Plant Flea Market (CPFM) x Nike Dunk Low

Net als in 2019 lijkt er in 2020 een samenwerking te komen tussen Cactus Plant Flea Market (CPFM) en Nike. Er zal een Nike Dunk Low droppen die volledig gezet is met Swarovski crystals. Meer informatie lees je in dit artikel.

De voorgaande sneakerdrops van CPFM, in samenwerking met Nike, waren erg opvallend. Vorig jaar kwamen ze met de Nike Air VaporMax Cactus Plant Flea Market. Een sneaker met een neon Swoosh en de CPFM smiley op de hak. Bij Stockx is deze variant nog te koop. Voor de Friends & Family editie mag je een flink bedrag neerleggen.

🛒 Nike Air VaporMax Cactus Plant Flea Market
🛒 Nike Air VaporMax Cactus Plant Flea Market (F&F)

Cactus Plant Flea Market (CPFM) x Nike Dunk Low

Vanaf een afstandje, oogt deze sneaker super clean. Afgezien van een kleurrijke insole, is de gehele sneaker wit van kleur. Echter is de gehele upper bezet met Swarovski kristallen. Dit zijn niet zomaar ‘pailletten’, maar geven de sneaker een ‘exclusieve’ look. De Swoosh is ook aangepakt. Hij is groter gemaakt en Nike spreekt zelf van een ‘oversized Swoosh’.


Cactus Plant Flea Market (CPFM) x Nike Dunk Low
Deze sneaker zal op de website van Nike en via de SNKRS App droppen. Of dit ook in Europa gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Via onderstaande link kun je de opcoming sneakers bij Nike in de gaten houden.


Bij deze Dunk Low komt ook een Hoodie, die speciaal op de website van CPFM zal releasen. Via onderstaande link kun je je vast inschrijven voor deze release.


Naam: CPFM
Color: ??
Release: 18 november 2020 📆
Prijs: ??
Product nr: ??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *