Marvel x Playstation x Adidas Superstar

Marvel x Playstation x Adidas Superstar (GV7128)

Miles Morales is de naam van Spiderman een comic personage die veelvuldig is uitgemolken in strips, films en games. Om het dertigjarige bestaan van de Adidas Superstar te vieren hebben ze de handen ineengeslagen. Er komt een Marvel X Playstation X Adidas Superstar.

Het is niet de eerste keer dat Miles Morales (AKA Spiderman) gelinkt wordt aan een sneaker. Dit keer is het Adidas, maar de vorige keer was het Nike en Jordan Brand. Er verscheen toen een Air Jordan 1 – Spiderman. Een ‘Chicago Like’ colorway, die nog steeds via Stockx te verkrijgen is.

🛒 Jordan 1 Retro High Spider-Man Origin Story

Playstation gaat niet alleen samenwerken met Adidas, maar ook met Nike SB. Samen met Travis Scott zullen Playstaion en Nike SB een Dunk Low op de markt gaan brengen.

Artikel: Travis Scott X Nike Dunk Low – Playstation 5

Marvel x Playstation x Adidas Superstar

De Marvel X Playstation X Adidas Superstar wordt een zwart met rode sneaker met het beroemde Superstar silhouet. De zwart met rode colorway is gebaseerd op het spiderman outfit van Miles Morales.

Op de hak en op de insole is het logo van Spiderman geplaatst. Op deze insole is ook de naam van Marvel, Insomniac en Playstation te vinden. Op de ‘Dubrae’ is ook het playstation logo terug te vinden.


Marvel x Playstation x Adidas Superstar
Deze Miles Morales Superstar colorway zal op 19 november droppen. Via onderstaande link kun je de verkooppagina van Adidas vast bookmaken.

Naam: ??
Color: Core Black/Core Black-Red
Release: 04 december 2020 📆
Prijs: €100
Product nr: GV7128

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *