Release datum van de Nike Air Max 1 (WMNS) - Tawny (DC9204-100)

Nike Air Max 1 (WMNS) – Tawny (DC9204-100)

Begin december kunnen we weer een Nike Air Max 1 verwachten. Naast de ‘Asperagus’ lijkt ook de Nike Air Max 1 – Tawny te droppen. Een WMNS model, dus speciaal voor vrouwen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten en zie je de geheimen van deze sneaker.

In oktober doken de eerste beelden op van de Nike Air Max 1 – Asperagus. Een witte sneaker, waar een speciaal ‘doekje’ wordt bijgeleverd. Met dit doekje kun je de upper ‘beschadigen’, zodat de onderliggende kleur zichtbaar wordt. Bij de Tawny’s blijkt dit ook het geval te zijn. Op onderstaande foto’s is te zien dat er een ‘rose golden’ kleur tevoorschijn komt.

Artikel: Nike Air Max 1 – White Asparagus (DH5493-100)

Nike Air Max 1 (WMNS) – Tawny

Met de Nike Air Max 1 – Tawny (en de Asparagus) lijkt Nike een nieuwe weg te zijn ingeslagen. Een upper met een andere colorway onder de hoofd colorway is natuurlijk niet nieuw. Maar wel op de Air Max 1.

Aan deze Nike Air Max 1 – Asparagus zijn nog wel meer bijzondere details te zien. Zo is de Swoosh ’embossed’ in het leer. Hierdoor ontstaat er een reliëf naar binnen ipv op het leer. Ook de Swoosh op de hak trekt onze aandacht. Hierbij is het logo van Nike in twee delen gehakt. Het ene deel is (roze) goudkleurig en het andere deel wit. Deze ‘roze’ gouden kleur komt ook terug in de air-bubbel.


Nike Air Max 1 (WMNS) – Tawny
Naar alle waarschijnlijkheid gaat deze Nike Air Max droppen op 1 december 2020. De kans is groot dat dit via de website van Nike zal gebeuren, maar ook via de SNKRS App. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Naam: Tawny
Color: Summit White/Summit White-Sail-Tawny
Release: 19 december 2020 📆
Prijs: €140
Product nr: DC9204-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *