Nike Dunk Low - BHM (DB4458-001)

Nike Dunk Low – BHM (DB4458-001)

Net zoals voorgaande jaren, besteed Nike in 2021 ook weer aandacht aan de ‘Black History Month’ (BHM). Ieder jaar in februari worden er sneakers uitgebracht, die in het teken staan van BHM. Naar verwachting dropt er dit jaar een Nike Dunk Low.

Jaarlijks houdt Nike zich bezig met verschillende belangrijke maatschappelijke thema’s. Zo ook met, Black History Month. Het doel van Nike is om de wereld samen te brengen en iedereen gelijke kansen te geven, zowel in de sport als in het dagelijkse leven.

Nike Dunk Low – Black History Month (BHM)

Onderstaande afbeelding is een mock-up die gemaakt is door @ph_community. Het is dus niet zeker dat de schoen er uit zal gaan zien als op de afbeelding. Dit soort Instagram accounts hebben vaak inside informatie, waardoor ze redelijk correcte voorspellingen kunnen doen.

Deze Nike Dunk Low heeft vooral de kleurtonen zwart, paars en bruin. Op de ‘quarter panel’ is een kleurrijk motief aangebracht, wat verwijst naar de Afrikaanse roots en cultuur.


Nike Dunk Low – Black History Month (BHM)
Omtrent de release van deze sneaker, zijn nog geen officiële berichten. De kans is groot dat deze sneaker gaat droppen via de standaard skatestores en de SNKRS App of op de website van Nike.com. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Naam: BHM
Color: Black/Ghost-Crimson Tint-Grand Purple
Release: februari 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DB4458-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Clarks x Ronnie Fieg - 8th Street Samba

adidas x Clarks x Ronnie Fieg (Kith) – 8th Street Samba

adidas en Ronnie Fieg hebben in het afgelopen half decennium al meerdere malen samengewerkt en …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *