Release datum van de Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha (BQ6817-204)

Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha (BQ6817-204) Officiële foto’s

Half oktober schreven we al een preview voor de Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha’s. Een toffe sneaker die zeker nog in 2020 zal gaan droppen. Nike heeft inmiddels aangekondigd dat dit op 5 december zal zijn, ook zijn de officiële foto’s vrijgegeven. Kortom, tijd voor een nieuwe artikel over deze upcoming sneaker.

Het jaar 2020 staat toch wel in het teken van de Dunk. Zowel Nike SB als Nike brengen het hele jaar al toffe releases uit. Van nieuwe colorways tot re-releases. De Wheat Mocha is een van de laatste Dunks die in dit kalenderjaar zal gaan droppen.

Artikel: Frame Skate x Nike SB Dunk Low – Habibi (CT2550-600)
Artikel: Concepts x Nike SB Duck High Pro
Artikel: Civilist Berlin x Nike SB Dunk Low (CZ5123-001)

Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha

De gehele schoen heeft dezelfde bruine (Wheat) kleur. De midsole en het logo van Nike zijn in een donkerbruine (Dark Mocha) kleur. De rubbere outsole maakt de schoen af. Op de hak staat de naam Nike en op de tong komt dit wederom terug in het Nike SB logo. Deze sneaker komt met twee verschillende kleuren veters, ‘wheat’ en ‘mocha’.

De ‘Wheat Mocha’ is geen nieuwe colorway voor Nike. Al eerder verscheen deze op de Nike Air Force 1 Low. Nu zullen deze bruine tinten dus op een Nike SB Dunk Low prijken.


Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha
De release van de Nike SB Dunk Low – Wheat Mocha gaat plaatsvinden op 5 december 2020. De sneaker is inmiddels ingeladen in de SNKRS App en op Nike.com. Via onderstaande link kun je de ‘Notify My‘ aanvinken, waardoor je op de hoogte wordt gehouden.


Naam: Wheat Mocha
Color: Wheat/Dark Mocha/Gum
Release: 5 december 2020 📆
Prijs: €100
Product nr: BQ6817-204

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *