release datum van de Air Jordan 1 KO - Chicago (DA9089-100)

Air Jordan 1 KO – Chicago (DA9089-100)

Jordan Brand brengt de Air Jordan 1 KO – Chicago opnieuw uit! Het is volgend jaar 35 jaar geleden dat de AJKO – Chicago in 1986 uitkwam. De Chicago colorway zal niet de enige zijn die in 2021 zal gaan droppen. In dit artikel meer informatie over de Air Jordan 1 K.O.

De Air Jordan 1 AJKO had haar eerste release in 1986, waarna deze colorway in de vergetelheid raakte. De ‘normale’ Air Jordan 1 won het in populariteit. Nu 35 jaar later, in 2021, komt de AJKO weer uit. De eerste release zal zijn in de OG ‘Chicago’ kleuren.

Air Jordan 1 KO – Chicago

Bij de Air Jordan 1 KO – Chicago is het leer vervangen voor een soort ‘canvas’. Dit was in 1986 ook het geval (misschien een van de redenen, dat de AJKO nooit een groot succes was?).

Wat meteen opvalt aan dit model is het feit dat er geen panel rondom de hak zit. De witte upper loopt van de linker ‘quater panel’ door tot aan de rechterkant. Alle panelen op de upper zijn rood (university red) en de Swoosh en het materiaal rondom de enkel zijn zwart.
Het ‘Wingslogo’ is anders dan normaal. De letters vormen de naam AJKO.


Air Jordan 1 KO – Chicago
Op het moment van schrijven is er nog geen release datum bekend voor deze Chicago colorway. Wanneer de schoen gaat droppen, dan wordt dit een paar dagen van tevoren aangekondigd op de SNKRS App of de website van Nike.com. Via onderstaande link kun je de upcoming releases in de gaten houden.

Update: Deze sneaker zal op 27 juli droppen om 09:00 uur. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar de SNKRS App, waar deze Air Jordan 1 KO – Chicago zal releasen.


Naam: Chicago
Color: White/Black-University Red
Release: 27 juni 2021 📆
Prijs: €140
Product nr: DA9089-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *