release datum van de Bape x Reebok Club C - Bapesta (FY3603)

Bape x Reebok Club C – Bapesta (FY3603)

Op 19 december komt er een bijzondere release op de markt. Een samenwerking tussen BAPE (A Bathing Ape) en Reebok. Een zeer exclusieve sneaker waar er waarschijnlijk maar 200 van gemaakt zijn. We hebben het hier over de Bape x Reebok Club C – Bapesta.

Eerder kwam Reebok al met een Instapump en Electrolyte 97 uit in samenwerking met BAPE. Nu kan met zich vergapen aan een Club C. Met slechts 200 exemplaren is de kans zeer klein dat een van deze sneakers in jouw bezit gaat komen. Om het nog lastiger te maken, zal deze sneaker alleen uitkomen in de BAPE store in Miami.

Bape x Reebok Club C – Bapesta

De Bape x Reebok Club C – Bapesta is een zeer rustige schoen. De volledige upper is wit en over de zijkanten loopt de Bapesta ster. Dit ter vervanging van de tekst die Reebok altijd op de zijkant plaatst.

De Bapesta ster komt in drie kleuren en kent het kenmerk van Bape, camouflage. De linkerschoen is bedrukt met de kleuren paars en rood en op de rechterschoen met groen en blauw.
Op de tong van de schoen is onder het Reebok logo de aap (logo) van Bating Ape te zien.


Bape x Reebok Club C – Bapesta
Zoals gezegd zal het redelijk lastig zijn om een paartje Bape x Reebok Club C – Bapesta te scoren. Ze zijn zeer gelimiteerd en daarnaast komen ze alleen in de Bape store in Miami uit. Met wat geluk kun je een paar bemachtigen via Stockx. Via onderstaande link kom je bij de schoen uit.

Naam: Bapesta
Color: White/Multi-Color
Release: 19 december 2020 📆
Prijs: €150
Product nr: FY3603

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *