Release datum van de Nike Dunk Low - Coast (DD1503-100)

Nike Dunk Low – Coast (DD1503-100)

Nike komt in februari 2021 met meerdere Dunks. Een van de colorways van de lage variant is de Nike Dunk Low – Coast. Een blauw, wit met gele sneaker die we in dit artikel gaan beschrijven. Ook hebben we de eerste foto’s voor jou op een rij gezet.

Deze wit met blauwe variant is slechts één van de vele colorways die hun release gaan krijgen in 2021. Er zullen verschillende Nike Dunk Lows droppen aan het begin van het nieuwe jaar. Hieronder een overzicht van de upcoming Dunk Low releases.

Artikel: Nike Dunk Low – White / Black (DD1503-101)
Artikel: Nike Dunk Low – White-Green (CW1590-102)
Artikel: Nike Dunk Low – Michigan (DD1391-700)
Artikel: Nike Dunk Low – UNLV (DD1391-002)

Nike Dunk Low – Coast

De eerste Dunk die Nike in 2021 zal gaan releasen is de Nike Dunk Low – Coast. Een lage sneaker met blauwe (Coast), witte (Sail) en gele (University Gold) kleuren. Deze sneaker dropt in de winter, maar is eigenlijk de perfecte zomerschoen.

De outsole is blauw en de midsole is wit. De leren overlay panels zijn blauw en de ‘Quater Panel’, ‘Toe Box’, tong en rond de enkel zijn van wit leer. Op de tong en achter op de hak staat de naam van Nike in het geel.


Nike Dunk Low – Coast
Op 18 februari 2021 zal deze Nike Dunk Low releasen. Via de Instagram accounts van de meeste Skatestores zal deze sneaker te verkrijgen zijn via Raffle. Ook zal er een digitale release zijn bij Nike. Dit zal gaan gebeuren op de SNKRS App en op de website van Nike.com. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden.


Naam: Coast
Color: Sail/Coast-University Gold
Release: 18 februari 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1503-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Clarks x Ronnie Fieg - 8th Street Samba

adidas x Clarks x Ronnie Fieg (Kith) – 8th Street Samba

adidas en Ronnie Fieg hebben in het afgelopen half decennium al meerdere malen samengewerkt en …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *