Release datum van de adidas ZX 420 - CNY OX (FY3662)

adidas ZX 420 – “CNY OX” (FY3662)

Het Chinees nieuwjaar van 2021 is ter ere van het jaar van de Os. Ter ere van de Os brengt adidas de ZX 420 uit, in een volledig koe thema. In dit artikel lees je meer informatie en hebben we de foto’s op een rij gezet.

Deze ZX 420 was de laatste sneaker die uitgebracht werd voordat, de ZX series met de integratie van de Torsion zool, zich ging richten op running. Hierdoor is deze sneaker met zijn eerste release in 1988 een echte OG sneaker te noemen.

De naam CNY OX is niet de officiële naam voor deze sneaker. Adidas heeft nog geen officiële naam afgegeven, maar wij vonden ‘Chinese New Year Ox’ wel passend voor deze sneaker.

adidas ZX 420 – “CNY OX”

Het bovenwerk van deze sneaker is volledig in een koeienprint gestoken en aangevuld met rood/witte accenten zoals in de kenmerken strepen en het trefoil logo op de tong.

Een leuk detail op deze sneaker is de gouden ring als knipoog naar de koeienring. Gezien het feit dat dit silhouette zelden gebruikt word door adidas, vind ik dit echt een must have in je collectie.


adidas ZX 420 – “CNY OX”
De release van deze sneaker staat gepland op maandag 1 februari via adidas.com en diverse retailers. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen.


Naam: “CNY OX”
Color: Core Black / Cloud White / Core Black
Release: 01 februari 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: H01022

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *