Release datum van de adidas ZX 5000 - Vieux Lyon (FZ4410)

adidas ZX 5000 – Vieux Lyon (FZ4410)

De A-ZX serie gaat in 2021 verder met het release van sneakers. Deze reeks werd voor het eerst uitgebracht in 2008 en maakte zijn comeback afgelopen jaar, waarbij elke sneaker geรฏnspireerd is op een collab of een van de iconen uit het adidas archief. In dit artikel gaan we de aankomende release van de adidas ZX 5000 – Vieux Lyon bespreken.

De nieuwe release uit de A-ZX serie zal een inline uitvoering worden i.p.v. collaboration en de letter V is deze keer aan de beurt.
De letter V staat voor Vieux Lyon en is een eerbetoon aan de stad waar voor het eerst jacquard techniek werd uitgevonden.

adidas ZX 5000 – Vieux Lyon

De sneaker is voorzien van deze jacquard-weeftechniek. Hierbij zijn de paarse en grijze stoffen verfraaid met een mooi motief uit de Renaissance.
Het unieke aan dit materiaal is dat het patroon in de stof geweven is i.p.v. dat het op de stof gedrukt of geborduurd is. Dit motief vind je ook terug op de binnenzool om het allemaal mooi in thema te houden.

Om het helemaal af te maken is de Franse vlag te zien op de torsion-zool en op de binnenzool staat “the brand with the 3-stripes” in het Frans.


adidas ZX 5000 – Vieux Lyon
De Vieux Lyon van Adidas zal op 8 januari releasen op de officiรซle website van Adidas.com en andere retail stores. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker toe.


Naam: Vieux Lyon
Color: Silver Metallic / Semi Solar Pink / Off White
Release: 8 januari 2021 ๐Ÿ“†
Prijs: โ‚ฌ140
Product nr: FZ4410

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *