release datum van de adidas ZX8000 - Frozen Lemonade (H68010)

adidas ZX8000 – Frozen Lemonade (H68010)

Er komt weer een nieuwe release aan uit de A-ZX series en deze keer is de letter F aan de beurt. Het betreft hier de adidas ZX8000 – Frozen Lemonade. In het onderstaande artikel gaan we deze release even doornemen.

De volgende letter uit de A-ZX serie is de letter F, deze letter staat symbool voor Frozen Lemonade. Deze naam is een eerbetoon aan de citroen achtige kleurstelling uit de jaren ’80 die veel gebruikt werd.
Hieronder een overzicht van eerdere releases uit het A-ZX project:

Artikel: The Simpsons x adidas ZX 10000 – Krusty Burger (H05783)
Artikel: adidas ZX 5000 – Torsion (FZ4645)

adidas ZX8000 – Frozen Lemonade

Er zijn veel leuke details te vinden op deze sneaker die verwijzen naar de citroenen, zo is op de binnenkant van de tong het modelnummer voorzien van citroentjes i.p.v. nullen.
Op de binnenzool kun je een recept terug vinden om zelf tijdens de warme zomer dagen een lekker verkoelende frozen lemonade te maken en de inlegzooltjes zijn voorzien van een ijsklontjes print. Door deze details toe te voegen aan deze sneaker blijft het een toffe sneaker om steeds naar te kijken.

De kleurstelling is perfect voor het aankomende seizoen, het is een lekkere frisse color way en makkelijk te combineren met je zomerse outfits.


adidas ZX8000 – Frozen Lemonade
De release van deze sneaker staat voor aankomende vrijdag 29 Januari gepland via adidas.com en diverse retailers. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen.


Naam: Frozen Lemonade
Color: Mist Sun / Chalk White / Bright Yellow
Release: 29 januari 2021 📆
Prijs: €120
Product nr: H68010

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *