release datum van de Air Jordan 1 Zoom Comfort - Easter (CT0979-101)

Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter (CT0979-101)

Ook dit jaar komt Jordan met een sneaker speciaal voor Pasen. Het betreft dit jaar de Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter. Een sneaker met een pastel colorway, wat perfect bij het paasthema past. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van Nike geplaatst.

De afgelopen jaren dropt het Nike een model, wat te koppelen is aan het voorjaars-thema. Vorig jaar (2020) viel de Nike Dunk High – Spectre perfect in dit thema en het jaar daarvoor (2019) ging de eer naar de Air Jordan 1 mid – Maison Chateau Rouge. Dit jaar koppelt Jordan de sneaker aan het paasfeest, door de sneaker de naam ‘Easter’ te geven.

Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter

Deze Air Jordan 1 valt vooral op door haar kleuren. Er worden zachte pastelkleuren gebruikt, wat deze sneaker een unieke look geeft. Het lijkt er ook op dat er gebruik wordt gemaakt van zeer soepel leer, wat de sneaker een premium look geeft.

De Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter is opgebouwd vanuit de speciale ‘Zoom’ outsole. De randen zijn doorzichtig, terwijl de onderkant wit is. De midsole is ook wit, waarboven een kleurrijke upper zit. De basis van de upper heeft de ‘Khaki’ kleur, waarover lederen elementen in de kleuren roze, lila en groen liggen.

De veters en het materiaal rondom de enkel zijn zwart, net als de Swoosh. De Swoosh is uitgesneden en zit niet ‘op’ de sneaker.


Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter
Op het moment van schrijven is er nog geen release datum bekend. Vlak voor de release zal deze sneaker ingeladen worden bij Nike en de SNKRS App. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden.

Update: De Sneaker is ingeladen op de Nike app (dus niet SNKRS App), maar op de website nog niet.


Naam: Easter
Color: White/Grey Heather-Olive Aura-Khaki
Release: 10 mei 2021 📆
Prijs: €140
Product nr: CT0979-101

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

4 reacties

  1. Zijn ze mid of high?

  2. Hoe duur is deze schoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *