Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian (DH4059-100) v2

Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian (DH4059-100) officiële foto’s

Eind 2020 dook er opeens een nieuwe release op van de Air Max 1. bij Hanon Shop was de Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian te koop. Daarna zijn er nog enkele kleine releases geweest, maar de meeste mensen hebben misgegrepen. Nu lijkt er een grotere release aan te komen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Nike Air Max 1 Obsidian (2020).

Voor Nederland en België is de Air Max 1 een van de meest populaire Nike modellen. In Azië en Amerika raken ze niet uitverkocht, terwijl elke release hier een enorme hype heeft. Nu komen er dus drie nieuwe colorways.

Artikel: Nike Air Max 1 – Dark Teal Green
Artikel: Nike Air Max 1 – Martian Sunrise

Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian

De Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian is een volledig leren sneaker. De upper is opgebouwd met de kleuren Obsidian, Wolf Grey en White. De mudguard, Swoos en Eyelets zijn in de Obsidian kleur, terwijl de Quater panel, hak en Lace guard de kleur ‘Wolf Grey’ krijgen. De Toe Box en rond de enkel is wit.

De midsole is ook wit en in de Air Unit komt de obsidian kleur weer terug. De outsole is zwart. Het unieke aan deze sneaker is dat Nike weer gebruik gemaakt heeft van een Miniswoosh.


Nike Air Max 1 LV8 – Obsidian
Wanneer de Nike Air Max 1 – LV8 Obsidian zal gaan releasen is nog niet duidelijk. Wanneer dit gebeurt, zal dit via SNKRS App en Nike.com zijn. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden. Hierdoor ben je nooit te laat om mee te doen met de raffle of release.

Naam: LV8 Obsidian
Color: White/Obsidian-Wolf Grey-Black
Release: 05 januari 2021 📆
Prijs: €140
Product nr: DH4059-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *