release datum van de Nike Dunk Low - Michigan (DD1391-700)

Nike Dunk Low – Michigan (DD1391-700)

Net als bij de ‘Team Green‘ zijn de officiële foto’s van de Nike Dunk Low – Michigan opgedoken. Deze sneaker zal naar verwachting in april gaan releasen, maar dit is nog niet helemaal zeker. Check dit artikel voor meer info.

De Dunk Low is op dit moment een enorm populaire sneaker. Hier speelt Nike op in door veel colorways uit te brengen. Hieronder een overzicht van enkele Dunks die we binnenkort kunnen verwachten.

Artikel: Nike Dunk Low SP – College Navy (DD1768-400)
Artikel: Nike Dunk Low PRM – Medium Curry (DD1390-100)

Nike Dunk Low – Michigan

De colorway van deze Nike Dunk Low – Michigan is gelijk aan de hoge variant die in 2020 uitkwam. Dat model was een remake van het originele model dat in 1985 onderdeel was van het ‘Be True To Your School‘ project.

De outsole is donkerblauw (Midnight Navy) en de midsole is wit. De leren overlay panels zijn ook donkerblauw. De ‘Quater Panel’, ‘Toe Box’, tong en rond de enkel zijn van geel (Varsity Maize) leer. Het Nike logo op de tong is blauw en op de hak geel.

Opvallend is het feit dat ook de ‘Michigan’ een Nike logo op de insole heeft in de kleur oranje. Dit is ook te zien op de Dunk Low – Team Green die in april gaat droppen.


Nike Dunk Low – Michigan
Deze ‘Michigan’ colorway zal waarschijnlijk in april mei juni gaan droppen Dit zal gaan gebeuren op de SNKRS App en op de website van Nike.com. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden.


Naam: Michigan
Color: Varsity Maize/Midnight Navy-White
Release: 15 juni 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1391-700

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *