release datum van de Nike Dunk Low Retro (WMNS) - Orange Pearl (DD1503-102)

Nike Dunk Low Retro (WMNS) – Orange Pearl (DD1503-102)

Het is bijna geen nieuws meer, maar Nike heeft wederom een nieuwe colorway aangekondigd op de Dunk Low. De Nike Dunk Low Retro – Orange Pearl zal in februari droppen in WMNS sizing. In dit artikel blikken we vooruit op de release van deze sneaker.

2021 is nog maar net begonnen, maar we kunnen nu al zeggen dat Nike de hype rondom de Dunk Low blijft voeden. Voor januari en februari zijn er al meerdere colorways aangekondigd en ook lijkt er een Nike By You optie te gaan komen.

Artikel: Nike Dunk Low – University Blue (DD1391-102)
Artikel: Nike Dunk Low – Coast (DD1503-100)

Nike Dunk Low Retro (WMNS) – Orange Pearl

De ‘Orange Pearl’ is een sneaker die speciaal voor de vrouwen op de markt wordt gebracht. Dit houdt in dat deze Dunk Low niet in maten groter dan 45 uit zal komen.

De outsole is licht roze (Orange Pearl) en de midsole is gebroken wit (Sail). De leren overlay panels zijn licht roze en de ‘Quater Panel’, ‘Toe Box’, tong en rond de enkel zijn van (gebroken) wit leer. Op de tong en achter op de hak staat de naam van Nike in het wit.


Nike Dunk Low – Orange Pearl
De eerste twee maanden van 2021 staan in het teken van de Dunk Low. Deze sneaker zal waarschijnlijk in februari gaan droppen.. Officieel is er nog niets bevestigd hoe deze sneaker gaat releasen. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden.


Naam: Orange Pearl
Color: Sail/Orange Pearl
Release: 10 maart 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1503-102

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *