Parley X adidas 4D - White (FZ0596)

Parley X adidas 4D – White (FZ0596)

Vorig jaar hebben adidas en Parley al een toffe 4D release uitgebracht en nu kan daar eindelijk een nieuwe release toegevoegd worden aan deze samenwerking. Ze komen met de Parley x adidas 4D – White. In dit artikel vertellen we alles wat je over deze release moet weten.

De 4D modellen van adidas zijn zeer futuristisch. De digitaal geprinte adidas 4D-middenzool is vervaardigd uit licht, zuurstof en vloeibare hars voor gecontroleerde energieteruggave. Van nature een hardloopschoen, maar met dit design ook zeker alledaags en zeer draagbaar.

Parley X adidas 4D – White

Het frame dat bij de vorige release is gebruikt word ook voor deze release van de plank gehaald met een paar aanpassingen.
De kleur van deze release is volledig in witte tinten, waarbij de stiksel lijnen, de strepen en het adidas logo afgewerkt zijn met goud accenten.
Voor de 4D zool is gekozen voor een geel achtige kleur, deze match perfect met die gouden accenten die gebruikt zijn in de afwerking.


Parley X adidas 4D – White
Er is nog geen release datum bekend voor deze sneaker, maar hou onze socials in de gaten voor de laatste updates. Zodra er meer info bekend is zullen wij deze z.s.m. met jullie delen natuurlijk.


Naam: White
Color: White/Cream
Release: 2021 📆
Prijs: €200
Product nr: FZ0596

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *