Release datum van de Nike Dunk High - Syracuse (DD1399-101)

Nike Dunk High – Syracuse (DD1399-101) officiële foto’s

Dat de Nike Dunk High – Syracuse in 2021 gaat droppen, dat wisten we al. Maar nu zijn ook de officiële foto’s er en hebben we een release datum voor deze sneaker. In dit artikel lees je release informatie en hebben we de foto’s op een rijtje gezet.

Nike is goed bezig met de verschillende Dunks. Er droppen veel colorways in zowel de hoge als de lage variant. Het lijkt ook of de aantallen hoger zijn, gezien het aantal re-stocks. Hieronder een aantal colorways die net gedropt zijn.

Artikel: Nike Dunk High PRM – Dark Curry (DD1401-200)
Artikel: Nike Dunk High – Team Red (DD1869)

De afgelopen maanden zijn er verschillende colorways gedropt uit het BTTYS project van Nike. Een reclame campagne uit 1985, die Nike nieuw leven in heeft geblazen. De ‘Michigan‘ en ‘Varsity Maize‘ (Iowa) kwamen al uit en nu staat de ‘Syracuse‘ ook op de planning.

Nike Dunk High – Syracuse

Het model van deze Dunk High is zoals we dat van dit model mogen verwachten. Geen nieuwe elementen of details. Gewoon een hoge Dunk.

De Syracuse is opgebouwd vanaf een oranje outsole, met daarop een witte midsole. De upper is van wit leer, waarover oranje lederen panels verwerkt zijn. De Swoosh en de veters hebben dezelfde kleur oranje.
Kortom, gewoon zoals deze colorway hoort te zijn.


Nike Dunk High – Syracuse
Deze hoge Syracuse is nog niet ingeladen bij Nike. Naar verwachting zal dit begin maar gebeuren. Via onderstaande link kun je de ‘upcoming releases’ van Nike in de gaten houden.


Naam: Syracuse
Color: White/Orange Blaze
Release: 10 maart 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DD1399-101

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *