Sacai x Nike VaporWaffle - Sail (DD1875)

Sacai x Nike VaporWaffle – Sail (DD1875)

Naast de ‘Dark Iris‘ colorway gaat er ook een ‘Sail’ variant komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de Sacai x Nike VaporWaffle – Sail. In de samenwerking tussen Nike en Sacai, komen ze met een zeer fris ogende sneaker.

Er zijn nog geen officiële foto’s, laat staan een release datum. Toch zijn er ‘in-hand’ foto’s van de nieuwe Sail colorway. Het is niet de eerste colorway die voor 2021 is aangekondigd. Zoals gezegd komt er ook een ‘Dark Iris‘ colorway uit.

Artikel: Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris

Sacai x Nike VaporWaffle – Sail

De woorden ‘clean’ en ‘saai’ liggen soms erg dicht bij elkaar en hebben vooral met smaak te maken. De VaporWaffle – Sail is, in ieder geval, de meest rustige colorway tot nu toe.

We starten met een gum rubbere outsole, wat een enorm tof contrast geeft met de sail/witte sneaker. De midsole is een combinatie tussen de kleuren wit en sail. Sacai zal Sacai niet zijn wanneer er dubbele elementen op de sneaker zitten. Bij dit nieuwe model zit er ook een dubbele midsole op. Deze steekt bij de hak omhoog en loopt door met de outsole. Overige dubbele elementen zijn de dubbele Swoosh, dubbele tong en dubbele laces.


Sacai x Nike VaporWaffle – Sail
Op het moment van schrijven is er nog niets duidelijk rondom de release van deze Sacai VaporWaffle. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Sail
Color: White/Sail-Sail
Release: 2021 📆
Prijs: €180
Product nr: DD1875-??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

release info: Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High (DH7683-100)

Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High (DH7683-100)

Na twee succesvolle lage Dunks, komt Nike SB wederom met een sneaker die geïnspireerd is …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *