Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 - Super Earth (GZ3088)

Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 – Super Earth (GZ3088) Video Look

Half september schreven we een eerste artikel over de Sean Wotherspoon X adidas ZX 8000 – Super Earth. Een kleurrijke sneaker in navolging van de Superstars die in 2020 gereleased zijn. In dit artikel gaan we dieper in op een van de video’s waarin deze sneaker wordt unboxed.

Op Youtube zitten verschillende Sneakerheads met hun account. Zo ook Seth Fowler. Hij krijgt regelmatig sneakers toegestuurd om daar een unboxing video van te maken. Zo kreeg hij ook de Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000 – Super Earth opgestuurd.

De video start met een persoonlijke video van Sean Wotherspoon zelf. Via een QR code gaat Seth Fowler naar deze video, waaruit blijkt dat hij een van de gelukkige is. Hieronder het filmpje van Sean Wotherspoon.

Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 – Super Earth

Onderstaande foto’s zijn screenshots uit de video van Seth Fowler. Vooral de eerste foto zegt veel over deze sneaker. Het is een ‘vegan’ sneaker, waarin geen dierlijke materialen zijn verwerkt. Daarnaast is het zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

Zo zijn er organische materialen gebruikt op de upper en zijn de veters gemaakt van gerecycled papier. De ‘linings’ zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. In de ‘heel cage’ is letterlijk afval gestopt. De draadjes die je daar ziet zitten, is afval materiaal. De outsole is gemaakt van rubber van de rubberboom gemixt met 10% gerecycled materiaal.

Het is de vraag of deze sneaker op de reguliere markt gaat komen. De kans is aanwezig dat we hier te maken hebben met een zogenaamde Friends & Family. Mocht de sneaker uit gaan komen, dan zullen wij dit zeker melden.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas 4D Futurecraft (FZ2560)

adidas 4D Futurecraft (FZ2560)

In 2017 introduceerde adidas voor het eerst de Futurecraft 4D op de markt, in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *