Release datum van de Stüssy x Nike Air Huarache - Desert Oak (DD1381-200)

Stüssy x Nike Air Huarache – Desert Oak (DD1381-200)

Binnen zeer korte tijd kunnen we de Stüssy X Nike Air Huarache – Desert Oak verwachten. Een re-release van een model dat in 2000 op de markt kwam. In dit artikel lees je de release informatie en hebben we mooie detail foto’s op een rij gezet.

Het is inmiddels 21 jaar geleden dat Stüssy en Nike voor het eerst samen een sneaker op de markt brachten. Dit was toen de The Stussy x Nike Air Huarache LE. Nu lijken er twee colorways te komen, waarvan de Desert Oak er één is. De andere colorway heeft de naam Dark Olive gekregen.

Stüssy x Nike Air Huarache – Desert Oak

De Huarache is altijd een bijzonder model. De meeste vinden of gaaf of helemaal niks. Er lijkt geen middenweg te zijn. Het feit dat dit een collab met Stüssy is, zal de hype groter maken.

De sneaker is opgebouwd met een donkere outsole, waarop een (gebroken) witte midsole zit. De upper is uit dezelfde kleur wit opgebouwd, met daarover bruin (dark Oak) lederen panels. Op de tong staat het Huarache by Nike logo.


Stüssy x Nike Air Huarache – Desert Oak
Op het moment van schrijven is er nog onduidelijkheid omtrent de release van deze huarache. Het lijkt erop dat deze sneaker op 12 februari gaat releasen via de website van Stüssy. Op 18 februari zal de release via de website van Nike en de SNKRS App zijn. Via onderstaande link kan je de upcoming releases van Nike in de gaten houden.

Update: Deze sneaker is ingeladen bij Nike.


Naam: Desert Oak
Color: Desert Oak/Reed-Light Straw
Release: 12 en 18 februari 2021 📆
Prijs: €120
Product nr: DD1381-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *