Release datum van de adidas Yeezy Boost 350 V2 - Mono Clay

adidas Yeezy Boost 350 V2 – Mono Clay

Vorige week schreef @derks_87 over de adidas Yeezy Boost 350 V2 – Mono Pack. Nu kunnen we de eerste gedetailleerde foto’s laten zien van de Mono Clay. Ook weten we dat we deze sneaker in de zomer van 2021 kunnen verwachten. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Yeezy Boost 350 V2 – Mono Clay.

De eerste foto’s van de Mono Clay zijn inmiddels uitgekomen en we kunnen ervan uit gaan, dat de release van de Mono Pack definitief doorgaat. Adidas Yeezy heeft dit officieel nog niet bevestigd, maar er lijkt zelfs al een datum te zijn. De Yeezy 350 V2 – Mono Pack lijkt op 21 juni 2021 te gaan droppen.

Artikel: Yeezy 350 V2 “MONO PACK”

adidas Yeezy Boost 350 V2 – Mono Clay

De vormgeving van deze Yeezy Boost V2 – Mono Clay is gelijk aan de voorgaande uitvoeringen, maar er wordt gebruik gemaakt van andere materialen. De upper lijkt niet meer van primeknit te zijn, maar van een doorzichtig materiaal. De bekende streep die over de zijkant van de sneaker loopt, komt wel weer terug op deze nieuwe Boost 350 V2.

De upper van de sneaker lijkt semi transparant en heeft een gaten structuur (‘bone structure’) eronder. Dit geeft de sneaker een nieuwe look en feel.
Wat ook opvalt is dat de ‘pull Tab‘ weer aanwezig is op de achterkant van de sneaker.


adidas Yeezy Boost 350 V2 – Mono Clay
Deze Yeezy Boost 350 V2 – Mono Clay zal verkrijgbaar zijn via de raffles in de Confirmed app en bij geselecteerde retailers voor een prijs van €220,- op 21 juni 2021. Deze datum is nog niet bevestigd door adidas zelf, houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze release.


Naam: Mono Clay
Color: ??
Release: 21 juni 2021 📆
Prijs: €220
Product nr: ??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *