Release informatie Travis Scott x Nike Air Max 1

Travis Scott x Nike Air Max 1

Vandaag op Air Max Day heeft Nike de eerste beelden geteased van de Travis Scott x Nike Air Max 1. Het zal de eerste keer worden dat deze populaire artiest een Air Max 1 mag maken. In dit artikel hebben we alle informatie verzameld wat er tot nu toe bekend is. Wanneer er release informatie is, zal je dat hier kunnen lezen.

Sinds 2019 zijn er regelmatig samenwerkingen tussen Travis Scott en Nike. Er zijn al meerdere verschillende Jordans gedropt, maar Travis Scott heeft nog geen Nike Air Max 1 gemaakt. Daar lijkt nu verandering in te komen. Op de website van Nike (airmaxdayworldwide.com) kun je op wereldreis gaan en zo uitkomen in ‘Utopia’. Een verwijzing naar Travis Scott, waar teasers te vinden zijn naar de Travis Scott x Nike Air Max 1.

Update: Travis Scott x Nike Air Max 1 – 5 colorways

Travis Scott x Nike Air Max 1

Bovenstaande foto is een mockup gemaakt door Ph_community. Deze mockup is gemaakt aan de hand van onderstaande foto’s. Het geeft een beeld wat de rapper met de Nike Air Max 1 van plan is. Echter lijken er meer details aanwezig te zijn, dan in deze mockup meegenomen zijn

Wat duidelijk zichtbaar is, is het feit dat de Swoosh weer wordt omgedraaid. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van rope laces en veel bruine tinten.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Washed Heritage' (DZ5485-051)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ (DZ5485-051)

De productfoto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ waren er al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *