Release datum van de YEEZY 350 V2 - Ash Pearl (GY7658)

YEEZY 350 V2 – Ash Pearl (GY7658)

Kanye en adidas zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de sterkte sneaker partnerschappen in de wereld. In dit artikel gaan we kijken naar een van hun volgende releases, de Yeezy 350 V2 – Ash pearl. We hebben verschillende foto’s en beschrijven deze ‘nieuwe’ colorway.

Met meer dan dertig verschillende colorways is de adidas Yeezy Boost 350 V2 een van de meest populaire sneakers van Yeezy brand. En er lijkt ook geen einde aan te komen. Nu staat dus de Yeezy Boost 350 V2 – Ash Pearl op de planning. Mocht je meer van een aardse colorway houden, dan is de ‘Ash Pearl’ misschien iets voor jou.

YEEZY 350 V2 – Ash Pearl

Voor deze nieuwe release uit de YZY 350 V2 serie doet Kanye weer een beroep op zijn voorliefde van neutrale tinten. Voor het Primeknit bovenwerk is gekozen voor witte, parelmoer en bruin kleurstellingen, het bovenwerk word afgemaakt met matchende bruine veters.
Waarbij voor zowel het binnenwerk en de zool gekozen is voor een parelmoer kleur.

Het is niet een van de meest revolutionaire releases binnen de YZY franchise, maar het zal zeker een grote doelgroep aanspreken vanwege zijn cleane colorway is deze makkelijk te combineren en te dragen tijdens alle seizoenen.


YEEZY 350 V2 – Ash Pearl
De release datum is nog niet officieel bevestigd door adidas, maar de verwachting is dat deze op 20 Maart zal uitkomen via de Confirmed App en raffles bij geselecteerde retailers voor €220,-


Naam: Ash pearl
Color: Ash Pearl/Ash Pearl/Ash Pearl
Release: 20 maart 2021 📆
Prijs: €220
Product nr: GY7658

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *