Release informatie Yeezy 350 V2 'MONO PACK'

Yeezy 350 V2 “MONO PACK”

Sinds de release van de YZY 350 “Beluga” in 2016 hebben Kanye en adidas in grote lijnen zich vaak vast gehouden aan die formule: Primeknit bovenwerk met een kleurrijke of doorschijnende streep. Het ziet er naar uit dat er nu een vernieuwing zit aan te komen met de release van het MONO Pack.

adidas heeft deze release zelf nog niet bevestigd, maar als we de productie afbeeldingen mogen geloven die door YEEZY MAFIA zijn gepost lijkt het erop dat de bestaande formule volledig word omgegooid.
Het Primeknit bovenwerk lijkt vervangen te gaan worden door een deels doorzichtig mesh materiaal en de eerste releases zullen in 1 volledige kleurstelling zijn met de vertrouwde BOOST-zool.

Yeezy 350 V2 “MONO PACK”

Er is verder nog weinig bekend over deze release qua prijs en datum, maar met de afbeeldingen kunnen we alvast een beetje inbeelden hoe het eruit gaat zien. Verwachting is dat deze release ergens in de zomer maanden zal zijn.

We zullen meerdere artikels aanmaken per sneaker. Hierin beschrijven de schoen en geven we alle release informatie die we kunnen vinden.

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *