YEEZY FOAM RNNRS - MXT Moon Grey

Yeezy Foam RNNRS “MXT Moon Grey” en “Sand”

Kanye en adidas brengen voor de lente nog 2 nieuwe kleurstelling uit van de mytische YZY FOAM RNNR. In dit artikel gaan we deze kleurstelling doornemen.

In 2020 kwam de eerste colorway van de  YZY FOAM RNNR op de markt en werd als een van de beste releases beschouwd van het jaar. Nu worden er 2 nieuwe kleurstelling aan toegevoegd met de “MXT Moon Grey” en “Sand” aan deze serie.

YEEZY FOAM RNNRS “MXT Moon Grey” en “Sand”

Beide paren zijn gemaakt van een duurzaam schuim op basis van algen, maar qua uiterlijk zijn ze wel verschillend van elkaar. De “Moon Grey” opgebouwd is van een lichtbruine kleur aan de onderkant en grijs aan de bovenkant, de “Sand” kleurstelling is volledig voorzien van een zand kleurstelling zoals de naam al aangeeft.
Deze paren zijn voorzien van ovale perforaties op de hiel en middenvoet met kleinere gaatjes bovenop de voet. Door deze ademende constructie kun je de FOAM RNNR zowel met als zonder sokken dragen.
Deze modellen zijn verkrijgbaar in hele UK maten, mocht je zelf nu een halve sizing hebben zoals een 9- ga dan voor een half maatje kleiner.


YEEZY FOAM RNNRS “MXT Moon Grey” en “Sand”
De release is nog niet officieel bevestigd door adidas, maar verwachting is dat deze uitkomen op 26 Maart via de Confirmed app voor €80. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze release.


Naam: Moon Grey & Sand
Color: ??
Release: 26 maart 2021 📆
Prijs: €80
Product nr: ??

Over Janny Derks

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *